Etiket Sonuçları: mindfulness

Çocuklar bilgisayar ortamında bir avatar oluşturarak ve onu konuşturarak kendilerini tanıttıkları videolar oluşturdu.

E-twinning projemiz kapsamında öğrenciler projede yer alan 94 öğrenci ve öğretmenleri ile biraraya geldi. İngilizce kendilerini tanıtıp arkadaşları ile sohbet ettiler.

Bilinçli Farkındalık- İç huzura yolculuk temalı projemizde Öğrencilerimizle temiz güzel bir havada sakin doğayı ve kuşların sesini duyabileceğimiz bir yerde yürüyüş gerçekleştirdik. Yürüyüşte günlük hayatın tüm stresini ve sıkıntılarını bir yana bırakıp aldığımız nefesi hissedip şükür duygusunu yaşadık." An" da kalmaya çalıştık.

E-Twinning projemiz etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçen defa Bilişim Öğretmenimiz Emel Alpaslan'ın hazırladığı online oyuna ek olarak bu defa Romanyalı ortağımız online oyun hazırladı, bize de öğrencilerle  keyifle oynaması kaldı. Eğlendik, ingilizcemizi geliştirdik, yabancı arkadaşlar edindik, grup çalışması yaptık, atalarımızın deyimiyle "bundan iyisi şam'da kayısı".