Mrt

Erdem 2021 projesi kapsamında Şubat ayı etkinliği olarak 8. Sınıf öğrencileri ile "İnternet Yararlı mıdır Yoksa Zararlı mıdır?"konulu münazara gerçekleştirildi.Öğrenciler internetin yararları ve zararları üzerine fikirlerini yabancı dilde ifade etmeye çalıştılar.Etkinliğe katılan öğrencilerimizi çabaları ve başarılı sunumları için tebrik ederiz.

Mrt

Şbt

Ocak ayı etkinliği dolayısıyla okulumuzda önemli şahsiyetlerden Aziz Sancar panomuza konu oldu. Sosyal medya kullanımı ile ilgili farkındalık oluşturmak ve zararları hakkında bilgilendirilmek üzere sınıflarımızda videolar izletildi. Öğrencilerle sosyal medya ile ilgili röportaj yapıldı.

Ara

Erdem 2021 projesi kapsamında düzenli olarak yapılan aktivitelerin yanı sıra öğrencilerin daha etkin eğitim-öğretim ortamı edinmesi için planlanan ingilizce sınıfının hazırlıkları bitmek üzere. Proje  koordinatörümüz Berin KAYSIM'a emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen Kuran-ı kerim okuma yarışmasında okulumuz öğrencileri dereceye girdi. 2. ve 3. olan öğrencileirmizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Son zamanlarda çok fazla artış gösteren zorbalık ve siber zorballık konusu üzerine bilişim ve internet kulübü öğrencileriyle sohbet ettik ve bu duruma çözüm olarak neler yapılabileceği üzerine konuştuk. Öğrencilerimiz Siber zorbalığa dikkat çekmek için  sloganlar geliştirdi ve hazırlanan sloganlarla bir pano hazırladık.

Ara

Erdem 2021 projesi kapsamında Kasım ayı etkinliği olarak proje danışmanı Berin KAYSIM tarafından 8. Sınıf öğrencilerimiz ile ünite kazanımlarını uygulama yaparak kullanabilecekleri yemek hazırlama etkinliği yapıldı.

Ara

Değerler eğitimi etkinlikleri kapsamında bu ay okulumuz öğretmenlerinden  Zeynep Sürmeli rehberliğinde öğrencilerimiz drama etkinliği yaptı.  Eğlenerek yaşayarak değerlerimizi özümsediler.

Ara

Okulumuzda aralık ayı değerler eğitimi kapsamında Hz. Muhammed'in iletişim ve günlük hayatı ile ilgili pano hazırlandı.

Kas

Erdem 2021 projesi kapsamında öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmeye yönelik Kasım ayı aktivitesi olarak 5. Sınıf öğrencilerimiz ile  "Karaoke Şenliği" yapıldı.

Haz

Tecrübeli öğretmen kadrosu, gelişmeye devam eden yetenekleri keşfeden ve geliştiren zengin içerikli atölyeleri, akademik ve kişisel gelişimi destekleyen tübitak ve teknofest projeleri, etkin rehberlik hizmetleri ile öğrencilerine bir çok imkanı sunan Turgut Özal İmam Hatip ortaokuluna öğrencilerimizi bekliyoruz.

Haz

ERDEM 2021 Programı kapsamında okulumuzun "işitirsem Unuturum, Yaparsam Öğrenirim" adlı projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve akademik  anlamda gelişmesine önemli katkılar sağlayacak olan projeyi oluşturan geliştiren emek veren öğretmenlerimizden Berin KAYSIM ve Özlem USLU AKBUDAK öğretmenlerimize teşekkür ederiz.